ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

To πεντικιούρ είναι μία ευχάριστη συνήθεια που πρέπει να εισάγει κάθε άνθρωπος στη ρουτίνα περιποίησής της.

Η περιποίηση των άκρων και ιδιαίτερα το πεντικιούρ προσφέρει και θεραπευτικά αποτελέσματα, πέρα από αισθητικά και καλό είναι να διατηρείτε μία συχνότητα στις συναντήσεις σας με τον nail artist σας!

Δύο εσφαλμένες αντιλήψεις για το πεντικιούρ: είναι μόνο για τις γυναίκες και αφορά αποκλειστικά τα όμορφα βαμμένα νύχια. Η αλήθεια είναι πως το πεντικιούρ απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, μιας και τα περιποιημένα πόδια είναι μια συνήθεια υγιεινής και ομορφιάς.

Η φροντίδα, το μασάζ και η ενυδάτωση συμβάλλουν στο να διατηρούνται τα πόδια σας υγιή. Το βάψιμο των νυχιών είναι, απλώς, η τελική (και προαιρετική) πινελιά στο πεντικιούρ.

Πεντικιούρ
ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Το πεντικιούρ είναι μια ολοκληρωμένη περιποίηση των ποδιών σας. Περιλαμβάνει το κόψιμο και τη διαμόρφωση των νυχιών των ποδιών σας, την περιποίηση στα πετσάκια σας, την απολέπιση, την ενυδάτωση και το μασάζ στα πόδια σας και, στη συνέχεια, το βάψιμο των νυχιών των ποδιών σας

Το ημιμόνιμο πεντικιούρ είναι επί της ουσίας η ίδια ολοκληρωμένη φροντίδα των κάτω άκρων σας, με μόνη διαφορά το ότι τα κάτω άκρα σας βάφονται με ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών.

Όλα τα εργαλεία είναι αποστειρωμένα και πάντα έτοιμα για χρήση στην επόμενη υπηρεσία. Χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα προϊόντα από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου χάρη στα οποία εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα και τη ποιότητα του πεντικιούρ σας.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας και απολαύστε μία απόλυτη εμπειρία περιποίησης που θα αλλάξει την διάθεσή και την εμφάνισή σας.