Μανικιουρ

Τα περιποιημένα άκρα υποδηλώνουν μία γυναίκα που ενδιαφέρεται για τον εαυτό της, την εμφάνισή της και που δίνει σημασία στη λεπτομέρεια. Επιπλέον, είναι κάτι που όλοι προσέχουμε. Κάποιες από τις θεραπείες περιποίησης άκρων που εφαρμόζουμε στο ινστιτούτο μας, είναι το γαλλικό μανικιούρ, το μόνιμο γαλλικό, οι θεραπείες για επωνύχια και ευαίσθητα νύχια, το spa χεριών, κ.α.

Υπάρχουν πολλές τεχνικές και άπειρα σχέδια στο μανικιούρ για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και θα σας φτιάξει τη διάθεση. Τα χέρια μας έχουν τη δύναμη να προσφέρουν ομορφιά. Τα άκρα μας ταλαιπωρούνται κάθε μέρα, τα χέρια ξηραίνονται από τις καιρικές συνθήκες, από τις δουλειές.

Είναι το πρώτο σημείο επαφής, οποτε και πρέπει να είναι περιποιημένα. Εκτός, όμως, από το οπτικό αποτέλεσμα, ένα αποτελεσματικό μανικιούρ προσφέρει κι άλλα οφέλη:

    1. Οι πιθανότητες των νυχιών σας να αναπτύξουν μύκητες και άλλες λοιμώξεις μειώνονται.
    2. Κάνοντας έναν βαθύ καθαρισμό, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος στα χέρια σας να μπορούν να αφαιρεθούν.
    3. Επιταχύνεται η ανάπτυξη νέων κυττάρων, αφήνοντας τα νύχια σας πιο δυνατά και υγιή.
Μανικιούρ
ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Η καλή εντύπωση σε ένα έκτακτο ραντεβού ή μια επαγγελματική συνάντηση, αλλά και η πολύτιμη αίσθηση αναζωογόνησης που αφήνει μια σωστή περιποίηση, μετατρέπουν το μανικιούρ σε αγαπημένη συνήθεια!

Ακόμη, το ημιμόνιμο βερνίκι είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που επιθυμείτε ένα αψεγάδιαστο μανικιούρ με μεγάλη διάρκεια, στο χρώμα της αρεσκείας σας.

Η τελική εφαρμογή θα είναι προσαρμοσμένη στα χέρια σας ώστε να έχετε ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα, με διάρκεια. Η γνώση και η πολυετής εμπειρία μας θα σας ανταμείψουν.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας και απολαύστε μία απόλυτη εμπειρία περιποίησης που θα αλλάξει την διάθεσή και την εμφάνισή σας.