Διοδικό Laser

Το Διοδικό Laser υπόσχεται μόνιμα αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της τριχοφυΐας και αποδεδειγμένα είναι μια ασφαλής μέθοδος αποτρίχωσης. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και προσφέρει οριστική εξάλειψη της τριχοφυΐας σε πρόσωπο, πλάτη, πόδια, χέρια, βραχίονες, στήθος και μπικίνι.

Η μέθοδος αποτρίχωσης με διοδικό laser δρα αποτελεσματικά, χωρίς να βλάπτει το δέρμα, δεν προκαλεί παρενέργειες και μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος.

Μπορεί να γίνει και τους καλοκαιρινούς μήνες, σε μαυρισμένα δέρματα ή σε άτομα που κάνουν σπορ στον ήλιο και είναι μαυρισμένα όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό όλες τις εποχές του χρόνου.

Χρησιμοποιεί εστιασμένη φωτεινή ενέργεια για να θερμάνουν τα ωοθυλάκια. Δεν χρησιμοποιείται καθόλου ακτινοβολία. Όταν εκτελείται από έναν εξειδικευμένο επαγγελματία, η αποτρίχωση με λέιζερ προκαλεί μικρή, ανεπαίσθητη ενόχληση. Σίγουρα δεν είναι τόσο επώδυνο όσο το να αφαιρέσετε τις ρίζες των τριχών με κερί ή τσιμπιδάκια.

Διοδικό Laser
Ανδρικό Laser

Συνιστάται ένας κύκλος συνεδριών προκειμένου να απαλλαγείτε πλήρως από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ο οποίος όμως δεν μπορεί να είναι προκαθορισμένος γιατί επηρεάζεται από:

  1. το σημείο και το μέγεθος του σώματος ή του προσώπου
  2. το φύλο
  3. πόσο πυκνές είναι οι τρίχες στο σημείο που θα εφαρμοστεί η θεραπεία
  4. καθώς και τα ορμονικά επίπεδα του κάθε οργανισμού

Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα ενός συστήματος αποτρίχωσης LASER, εξαρτάται από την ποιότητα του μηχανήματος, αλλά κυρίως από το ποιος το χειρίζεται

Η αποτρίχωση γίνεται αποκλειστικά από επαγγελματίες αισθητικούς γνωρίζοντας τον τρόπο δράσης, όλων των LASER και τους τρόπους προστασίας ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλά ασφαλείας.

Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και εγγυημένα, καθώς η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής. Πείτε αντίο στην ενοχλητική και αντιαισθητική τριχοφυΐα και αποκτήστε το βελούδινο δέρμα που πάντοτε ονειρευόσασταν

Για μια επιδερμίδα λεία και ακαταμάχητη ακόμα και το καλοκαίρι, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Icon Beauty, όπου μέσω πλήθος θεραπειών οι ειδικοί μπορούν να εντοπίσουν και να εφαρμόσουν εκείνη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιδερμίδας σας !