Το ICON Beauty είναι ένα κέντρο αισθητικής και ομορφιάς που βρίσκεται στην Καλαμαριά.  Σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον που αποπνέει ηρεμία και ομορφιά η φιλοσοφία μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ομορφιάς, υγείας και ευεξίας.

Στόχος μας είναι να έχετε την καλύτερη περιποίηση με κορυφαίας  ποιότητας προϊόντα χωρίς να χρειαστεί να σας κοστίσει ακριβά.

Στο ICON Beauty θα βρείτε μία σειρά από υπηρεσίες και προϊόντα  που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας για όμορφο πρόσωπο, σώμα και άκρα.

…γιατί στο ICON Beauty η ομορφιά σας είναι προσωπική μας υπόθεση.

“Το συχνό ξύρισμα, η χρήση αποτριχωτικής μηχανής, το κερί και οι κρέμες αποτρίχωσης αποδίδουν μέτρια αποτελέσματα, επηρεάζουν την ποιότητα τις τρίχας και αφήνουν τα σημάδια τους στο δέρμα μας, χωρίς να προσφέρουν οριστική λύση.

Η Laser Αποτρίχωση Σώματος βάζει τέλος στις συμβατικές μεθόδους αποτρίχωσης καταργώντας την επίμονη τριχοφυΐα γρήγορα, ανώδυνα και οριστικά.

Τα αποτελέσματα της Laser Αποτρίχωσης Σώματος είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία καθώς η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μειώνεται αισθητά και οι τρίχες γίνονται πιο απαλές και ανοιχτόχρωμες. Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από το σύστημα laser που χρησιμοποιείται, το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας και του δέρματος, την περιοχή εφαρμογής καθώς και την ύπαρξη ή μη ορμονικών διαταραχών του ασθενή. Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται γρηγορότερα στις γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες λόγω μικρότερης συγκέντρωσης κυκλοφορούντων  ανδρογόνων στο αίμα.

  • Επέκταση νυχιού (gel/ακρυλικό) 1 άτομο 27€ - 2 άτομα 47€
  • Πετικιούρ 2 άτομα (ημιμόνιμο) 30€
  • Βραδυνό μακιγιάζ + express βλεφαρίδες 50€
  • Πετικιούρ + φυσική ενίσχυση + μουστάκι 1 άτομο 35€ - 2 άτομα 65€
  • Βλεφαρίδες 3d 1 άτομο 35€ - 2 άτομα 65€

Ισχύουν μόνο για Τρίτη – Τετάρτη

Πάτε στο κομμωτήριο για βαφή, ανταύγειες, κούρεμα ή ακόμη και μια ολοκληρωμένη μεταμόρφωση; Ο κομμωτής σας μπορεί να αναγνωρίσει όλες τις ανάγκες των μαλλιών σας και να χαρίσει και πάλι στα μαλλιά σας την υγεία και τη λάμψη που ονειρεύεστε. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο κομμωτήριο περιέχουν τις υψηλότερες περιεκτικότητες ενεργών συστατικών και τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες που διασφαλίζουν την περιποίηση σε βάθος και την άμεση μεταμόρφωση των μαλλιών. Το κομμωτήριο σας περιμένει για μια εμπειρία περιποίησης για ονειρικά μαλλιά.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας στο κομμωτήριο για μια μοναδική εμπειρία

Ένα λευκό, φωτεινό χαμόγελο αποτελεί σίγουρα την σωστή αφετηρία για μια καλή πρώτη εντύπωση. Εδώ λοιπόν θα αποκτήσετε  ένα πιο λευκό και πιο φωτεινό χαμόγελο.

Γιατί όμως αποχρωματίζονται τα δόντια;

Τα κύρια αίτια του επιφανειακού αποχρωματισμού του σμάλτου των δοντιών είναι πολλά, με κύριο τη χρήση προϊόντων καπνού. Λεκέδες στα δόντια προκαλούν επίσης διάφορα τρόφιμα και ποτά: καφές, τσάι, κρασί, ποτά τύπου κόλα, ενεργειακά ποτά, οι σκληρές καραμέλες, τα μούρα, όπως και η σάλτσα τομάτας. Ακόμη όμως και όσοι καταφέρνουν να αποφεύγουν όλες αυτές τις πιθανές αιτίες αποχρωματισμού, δεν μπορούν να αποφύγουν το πέρασμα των χρόνων και τα γονίδια, που επίσης παίζουν ρόλο στο κιτρίνισμα των δοντιών.

Αιτίες Αποχρωματισμού Δοντιών

1. Κατανάλωση καπνού

2. Καφές &Τσάι

3. Κρασί

4. Αναψυκτικά & Ενεργειακά ποτά

5. Μούρα

6. Σάλτσα Ντομάτας