ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ το πυλών και ένα από τα βασικότερα θέματα που απασχολούν τις γυναίκες είναι το θέμα της αποτρίχωσης. Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο, χέρια, πόδια, μασχάλες, μπικίνι, πλάτη, μπορεί να γίνει παρελθόν με τη σωστή αποτρίχωση.

Αυτό μπορεί να γίνει με πολλές διαφορετικές μεθόδους, όπως το ξυράφι, το κερί, η χαλάουα, οι αποτριχωτικές κρέμες και οι μηχανές. Όλες αυτές οι τεχνικές οδηγούν στην προσωρινή αφαίρεση της τρίχας. Αυτό που τις διαφοροποιεί όμως δεν είναι μόνο η διαδικασία, αλλά και η διάρκεια που προσφέρουν.

Όσον αφορά τον σχηματισμό των φρυδιών , η αποτρίχωση με κερί είναι οικονομικά αποδοτική και πολύ αποτελεσματική. Το σχήμα θα διαρκέσει μεταξύ 3-4 εβδομάδων, εντούτοις η συντήρηση με τσιμπιδάκι μπορεί να σας βοηθήσει να το διατηρήσετε περισσότερο.

Αποτρίχωση Καλαμαριά
Αποτρίχωση Καλαμαριά

H αποτρίχωση μπικίνι είναι καλό να επαναλαμβάνεται κάθε 3-4 εβδομάδες, ενώ η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από το είδος της αποτρίχωσης. Οι τρίχες στο μπικίνι θα πρέπει να  είναι περίπου ½ εκατοστό ώστε να αποτριχωθούν σωστά (έτσι το κερί μπορεί πραγματικά να πιάσει τον θύλακα). Αν είναι μεγαλύτερες, φροντίστε να τις έχετε τριμάρει ελάχιστα πριν το session σας.

Αν και πολλοί από εμάς είναι εξοικειωμένοι με το ξύρισμα της μασχάλης. H αποτρίχωση δίνει ένα αποτέλεσμα μεγαλύτερης διάρκειας, χωρίς φαγούρα στις μασχάλες ή κόκκινες κηλίδες. Είναι αποδεδειγμένο ότι οι τρίχες στις μασχάλες αραιώνουν πιο γρήγορα από οπουδήποτε αλλού οπότε συνίσταται η επανάληψη κάθε δύο εβδομάδες

Η αποτρίχωση των άκρων συνίσταται να επαναλαμβάνεται κάθε 4-5 εβδομάδες καθώς οι τρίχες σε αυτές τις περιοχές μεγαλώνουν πιο αργά.

Η αποτρίχωση με κερί χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες ακριβώς λόγω της αποτελεσματικότητάς της. Αφαιρεί τις τρίχες από τη ρίζα και απαλύνει το δέρμα όπως ένα πίλινγκ.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας και απολαύστε μία απόλυτη εμπειρία περιποίησης που θα αλλάξει την διάθεσή και την εμφάνισή σας.